Brendiranje

Šta vas razlikuje od drugih?

U moru informacija sa kojima se prosečan čovek danas na svakom koraku susreće, pojavljuje se i pitanje koje su posebnosti koje vaš proizvod čine drugačijim. Tek kada dođete do ovog odgovora, kod ljudi ćete uspeti da, pored upotrebne vrednosti, probudite i emociju koja je najmoćnije oružje u marketingu. Koliko god da se kvalitet ceni, stvaranje brenda višestruko povećava vrednost svega što radite i obezbeđuje armiju stalnih kupaca ili korisnika vaših usluga.

MI STVARAMO PRIČE, KOJE PRETVARAMO U LEGENDE!

Dozvolite nam da ispričamo vašu priču na naš način, direktno, kreativno, potkontekstno, suptilno, tako da je svako razume i to toliko snažno da ima osećaj da poznaje kompletnu srž vaše priče, i ne samo da je poznaje već i da može sa njom da se identifikuje – samo se tako stvara razlika legende od priče!

Employer branding

Danas više nego ikada, tržište rada je turbulentno i istraživanja pokazuju da bi preko 65% zaposlenih sigurno napustilo kompaniju kada bi dobili 15% veću platu. Da biste izbegli ovakav scenario, mislite na vreme o svom „poslodavac brendu“ kako bi vas vaši zaposleni bolje razumeli a novi kandidati želeli da rade za vas.

Šta možemo da brendiramo: