Mi znamo šta vaši klijenti žele da vide i umemo da ispričamo svaku priču na kreativan i zanimljiv način! Zato u našoj ponudi imamo sve što je potrebno da se marketinški uveća vrednost vašeg brenda. Bilo da se radi o fotografisanju ili snimanju, iskustvo i oprema koju imamo obezbediće vam materijal koji ćete sa ponosom da ističete.

fotografisanje i video produkcija

Razrada ideje

Pre bilo kakvog sprovođenja ideje u delo, pažljivo slušamo sve vaše ideje i zamisli. Na osnovu toga i procena kojoj publici se obraćate, nudimo vam rešenja kako bi vaš video ili fotografije trebalo da izgledaju. Pored toga, potpuno transparentno, bez skrivenih troškova dobićete na uvid cenu i šta ona obuhvata.

Snimanje

Nakon sagledavanja svih ideja i dolaženja do zajedničkih zaključaka, krećemo sa etapom snimanja i slikanja. Ovaj deo nekada zna da potroši dosta energije, međutim svaka od etapa zahteva dosta koncentracije i promišljanja, što je naravno naš posao.

Postprodukcija

Finalna obrada dobijenog materijala u velikoj meri zavisi od prethodnih etapa, kao i od iskustva i profesionalnosti osoba koje je sprovode. Krajnji proizvod mora biti prilagođen svakoj platformi na kojoj će biti objavljen i u skladu sa komunikacijskom strategijom koja se sprovodi.

Oblasti u kojima imamo višegodišnje iskustvo